Open Close

Gästhamnen

Välkommen till vår gästhamn!

Boka DIN GÄSTplats HÄR

Basteviksholmarna är verkligen en perfekt gästhamn om du vill koppla av och njuta av lugn och ro. Vi finns en mil norr om Lysekils stad, strax innanför Kornöarna och faktiskt så går den blå E6:an precis utanför hamnen.

Vi erbjuder dig 10 kajplatser för båtar upp till 15 meter långa med gångbar bom som alla kan bokas eller betalas på plats via Dockspot. Du hittar platserna på östra sidan av brygga J där du kan hålla utkik efter Dockspot-skyltarna. Du kan också ringa hamnvärdarna direkt på 0723-240033 så hänvisar vi dig till en plats. 

I hamnen finns två fräscha servicehus med all tänkbar service efter att du tryggt förtöjt vid in plats. Verkligen härligt när man vill duscha eller tvätta efter många dagar till sjöss. Flera fina badplatser, samt äventyrsgolf, boule och fiske finns att utforska innan den magiska solnedgången tar vid. Vår lilla kiosk erbjuder glass, dricka och andra förnödenheter. Här hittar du också oss hamnvärdar om du inte ser till oss ute i hamnen.  Läs mer om vad du kan göra i hamnen här.

För dig som föredrar att bara koppla av ombord på båten och låta någon annan ta hand om maten rekommenderar vi Bastevik Bar & Kök . Men restaurangen är populär! Därför rekommenderar vi att du bokar bord om du vill vara säker på att få plats. Aktuella öppettider, events och kontaktinfo hittar du på restaurangens facebook-sida.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

DYGNSTAXA GÄSTHAMN

Högsäsong 280 kr/dygn (20 maj – 20 augusti) exklusive el. Ev. Bokningsavgift tillkommer.

Lågsäsong 190 kr/dygn (1 april till 19 maj samt  21 augusti – 31 oktober) exklusive el. Ev. Bokningsavgift tillkommer.

From 1 november är gästplatserna stängda.

EL GÄSTHAMN

3 kr/kWh.
Kort att använda tar du ut i betalautomaten mot en deposition på 100 kr (den får du tillbaka när du lämnar kortet)

VATTEN GÄSTBÅT

Ingår i dygnstaxan. Finns på respektive brygga.

LATRINTÖMNING

Avgiftsfri. Finns på brygga A, östra sidan.

SERVICEHUS VID RESTAURANGEN

Här finns tillgång till toaletter, HWC, duschar och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

För att använda hamnens servicehus behöver du ett hamnkort. Kortet fås i betalautomaten vid hamnkontoret/kiosken mot en deposition på 100:-. Du kan ladda kortet med valfritt belopp och betala med ditt kreditkort. Återlämna kortet i automaten vid avfärd så betalas deposition + de pengar du inte har förbrukat tillbaka till ditt kreditkort.

Servicekortet används här som nyckel och även för betalning av duschar och tvätt/tork

SERVICEHUS VID HAMNKONTORET

Vid hamnkontoret, precis bredvid sjösättningsrampen, finns ytterligare ett servicehus. Här finns herr- och damtoaletter, familjetoa samt kök. Här använder du kod för att komma in. Koden finns på ditt kvitto alternativt på bekräftelsen från din Dockspot-bokning

SKÖTBORD

Finns på HWC i Restaurangbyggnaden samt på familjetoan i servicehuset vid hamnkontoret.

Bilder

© 2024 Lysekils Marina AB