Open Close

Båthamnen

Vi har lediga båtplatser!

HAMNINFORMATION

Vi har för närvarande 429 färdigställda båtplatser. Totalt beräknas hamnen nå en kapacitet på närmare 600 platser.

BÅTPLATSEN

Våra flytbryggor i trä/betong eller betong från Rixöbryggan är rejäla och borgar för att Du ska ligga säkert även i hårda vindar. Samtliga båtplatser är utrustade med båtbommar från WM-bommen. Du som har en plats som är 8 meter eller längre kan välja att ha gångbar bom på ena sidan. Hur stor båtplats ska man då ha? Vi rekommenderar att bommarnas cc mått bör vara båtens bredd + bommens bredd + 30-50 cm. Ring oss gärna eller skicka in en intresseanmälan här nedanför så kan vi hjälpa dig att hitta rätt storlek på din båtplats.

EL & VATTEN

Du har tillgång till vatten på samtliga bryggor. El tankar du i stolparna på bryggan, med marinans eget servicekort. Du betalar enbart för den el du själv förbrukar. Priset per kWh är 2 kr (2018). Instruktioner för hur elstolparna fungerar hittar du här.
De mindre bryggorna C-D saknar elstolpar. Om du behöver el för en kortare stund så kan du lägga dig på utsidan A eller I-bryggan och använda elstolparna där.

PARKERING

Parkering ingår i säsongsavgiften. Det finns gott om utrymmen att parkera på, längs bryggorna och på grusplanerna i hamnområdet.

TOALETT

Nytt servicehus stod klart 2017 och rymmer toa, hwc, duschar och tvättstuga. Du använder servicekortet för att komma in och för att betala för dusch och tvätt/torktumlare.

LATRINTÖMNING

Finns på brygga A och är avgiftsfri.

BEVAKNING

Hamnen bevakas nattetid av bevakningsföretag. Lysekils Marina är också medlemmar i Polisens grupp för Båtsamverkan. Läs mer om detta på Polisens båtsamverkansida på facebook. Du som har båt i hamnen kan också bli medlem i vår egen facebook-grupp. Där informerar vi om vad som är på gång just nu och du kan också varna dina båtgrannar om du ser något misstänkt.

SJÖSÄTTNINGSRAMP

Finns i hörnet av södra bassängen och är avgiftsfri.

VINTERBÅTPLATS I SJÖN

För den som önskar ligga kvar i sjön vintertid finns möjlighet till detta. Taxan vintertid är 50% av sommarsäsongspriset.

VINTERFÖRVARING INOMHUS

Lysekils Marina har ingen vinterförvaring på land i egen regi men kontakta oss gärna för förlag på företag som kan hjälpa dig med det.

VÄLKOMMEN MED DIN FÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med platsförslag och pris så snart vi kan.

Personuppgifter - GDPR

Lysekils Marina AB (556697-4803) Bräckevägen 22, 454 93 Brastad ansvarar för att personuppgifter i företagets register hanteras enligt kraven på GDPR.
De uppgifter du skriver in i formuläret nedan samlas in för att användas för att ge dig ett plats och kostnadsförslag. Vi säljer allt genom faktura så det är nödvändigt att samla in uppgifter om kunden så att vi fakturerar till rätt adress.
Den rättsliga grunden för att spara uppgifterna är att uppfylla de avtal företaget gjort med kunden. Företaget kan komma att använda personuppgifterna för marknadsföring till kunden. Om kunden önskar dra tillbaka sitt samtycke angående marknadsföringsaktiviteter så upphör reklamen omgående efter kontakt med oss på info@lysekilsmarina.se.
Företaget sparar personuppgifterna så länge inte kunden själv önskar att vi tar bort uppgifterna. Där det finns rättsliga förpliktelser t.ex. Bokföringslagen sparas de personuppgifterna som är nödvändiga i 7 år + innevarande år.

Bilder

© 2018 Lysekils Marina AB