Open Close

Båthamnen

HAMNINFORMATION

Vi har för närvarande 429 färdigställda båtplatser. Totalt beräknas hamnen nå en kapacitet på närmare 600 platser.

BÅTPLATSEN

Våra flytbryggor i trä/betong eller betong från Rixö-bryggan är rejäla och borgar för att Du ska ligga säkert även i hårda vindar. Samtliga båtplatser är utrustade med båtbommar från WM-bommen. Du som har en plats som är 8 meter eller längre kan välja att ha gångbar bom på ena sidan.

EL & VATTEN

Du har tillgång till vatten på samtliga bryggor. El tankar du i stolparna på bryggan, med marinans eget servicekort. Du betalar enbart för den el du själv förbrukar. Priset per kWh är 2 kr (2018). Instruktioner för hur elstolparna fungerar hittar du här.
De mindre bryggorna C-D saknar elstolpar. Om du behöver el för en kortare stund så kan du lägga dig på utsidan A eller I-bryggan och använda elstolparna där.

PARKERING

Parkering ingår i säsongsavgiften. Det finns gott om utrymmen att parkera på, längs bryggorna och på grusplanerna i hamnområdet.

TOALETT

Nytt servicehus stod klart 2017 och rymmer toa, hwc, duschar och tvättstuga. Du använder servicekortet för att komma in och för att betala för dusch och tvätt/torktumlare.

LATRINTÖMNING

Finns på brygga A och är avgiftsfri.

BEVAKNING

Hamnen bevakas nattetid av bevakningsföretag. Lysekils Marina är också medlemmar i Polisens grupp för Båtsamverkan. Läs mer om detta på Polisens båtsamverkansida på facebook. Du som har båt i hamnen kan också bli medlem i vår egen facebook-grupp. Där informerar vi om vad som är på gång just nu och du kan också varna dina båtgrannar om du ser något misstänkt.

SJÖSÄTTNINGSRAMP

Finns i hörnet av södra bassängen och är avgiftsfri.

VINTERBÅTPLATS I SJÖN

För den som önskar ligga kvar i sjön vintertid finns möjlighet till detta. Taxan vintertid är 50% av sommarsäsongspriset.

VINTERFÖRVARING INOMHUS

Lysekils Marina har ingen vinterförvaring på land i egen regi men kontakta oss gärna för förlag på företag som kan hjälpa dig med det.

VÄLKOMMEN MED DIN FÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med platsförslag och pris så snart vi kan.

Bilder

© 2018 Lysekils Marina AB